Souvenirgroothandel

Vanuit het Zuid-Hollandse ’s Gravendeel bedient Trophee de binnen- en buitenlandse detailhandel in typisch Nederlandse souvenirs en aanverwante producten. Het is vooral het totaalplaatje dat klanten waarderen als zij zakendoen met Trophee. Er is sprake van een breed assortiment aan producten dat uniek is dankzij de creatieve eigen ontwerpafdeling. Doordat design in eigen huis plaatsvindt, kan Trophee bovendien producten op maat maken. Bijvoorbeeld souvenirs met afbeeldingen en teksten van bepaalde steden.

Onder het motto ‘je koopt het liefst een product – voor jezelf of voor een ander – waar je iets aan hebt’ zijn veel van Trophee’s souvenirs gebruiksartikelen waar iedereen wat aan heeft.

Service en prijs

Trophee is trots op de kwalitatief hoogwaardige producten die zij dankzij de juiste partners in binnen- en buitenland tegen scherpe marktprijzen kunnen aanbieden. Inspiratie genoeg om steeds weer vernieuwende en verrassende producten te bieden.

Veel Trophee-medewerkers hebben jarenlang ervaring in de branche en kunnen mede daarom uitstekende service bieden. Van het snel en efficiënt leveren, tot meedenken en complete schappenplannen en winkelinrichtingen. De medewerkers van Trophee stropen de mouwen graag op voor hun klanten. Vraag eens een offerte aan en ervaar de Trophee-service!